Selecteer een pagina

Meet the team

In het kort

MIYO-deals is onderdeel van de minor YTP@Work en wordt gerund door studenten. Tijdens deze minor worden er vraagstukken opgelost voor toeristische bedrijven. Er zijn minimaal 2 personen per periode verantwoordelijk voor MIYO-deals, waarbij de beste deals door en voor studenten worden gezocht.

Houd ons in de gaten en volg ons op Facebook en Instagram voor de leukste en beste deals voor jou!

Naomi Veer

Student International Tourism Management and Consultancy. Ik ben dol op reizen, ik probeer iedere vakantie een ander gebied te ontdekken en met andere culturen in aanraking te komen. Tijdens mijn stage heb ik de liefde voor Zuid-Amerika ontdekt, maar toch is mijn droombestemming Australië. Op MIYO-deals ben ik voornamelijk geïnteresseerd in de stedentrips.

Marthe van Erven

Student Functiegericht Toerisme met als specialisatie Manager Travel Trade. In mijn vrije tijd ga ik het liefst uit eten, shoppen en reizen. Ik zou graag Zuid-Amerika willen ontdekken, omdat de cultuur en de taal mij erg aanspreekt. Binnen MIYO zoek ik naar food deals, want voor mij is food life.

Cynthia Heijmans

Vierdejaars studente Management Toerisme met specialisatie touroperating. Op dit moment volg ik de minor YTP@work. Ik ben 21 jaar en mijn favoriete vakantieland is Italië. Ik ga graag naar Italië vanwege de mooie steden en het warme weer. Daarnaast is het mijn droom om ooit nog eens een rondreis door de Verenigde Staten te maken. Binnen MIYO-deals vind ik de categorie reizen en goodies interessant.

Sharon Pijl

Vierdejaars studente Management Toerisme met als specialisatie touroperating. Op dit moment ben ik werkzaam bij leerbedrijf YTP @Work. Ik ben 23 jaar en mijn favoriete vakantielanden zijn de Verenigde Staten en Canada. Mijn droom is om een roadtrip door deze landen te maken. Bij MIYO-Deals liggen mijn interesses  bij deals met betrekking tot reizen en goodies.

Caitlin Eindhoven

Vierdejaars studente Management Toerisme met specialisatie touroperating. Voor mijn minor heb ik gekozen voor het leerbedrijf YTP @Work.  Over mijn leeftijd wil ik het liever niet hebben, want ik ben namelijk de oudste van de studenten. Als ik op vakantie ga bezoek ik het liefst Zuid-Europa. Mijn droom is om een rondreis te maken. Binnen MIYO-deals vind ik de categorie reizen en deals in Breda interessant. Ook vind ik de Goodies op de website erg handig.

Elke Janssen

Vierdejaars studente Functiegericht Toerisme met specialisatie Manager Travel Trade. Tijdens mijn minor ben ik werkzaam bij het leerbedrijf YTP @Work. Ik ben 24 jaar oud en mijn ultieme vakantiebestemming is Zuid-Amerika. Mij lijkt het erg leuk om door deze landen heen te reizen of om zelfs een tijdje hier te gaan wonen. Binnen MIYO-deals vind ik categorie reizen en beauty het meest interessant. Verder vind ik het erg leuk om op zoek te gaan naar leuke deals voor de laagste prijzen.

Emma Teunissen

Student International Tourism Travel Industry. Tijdens mijn stage ben ik verliefd geworden op Zuid-Amerika en dit is ook mijn favoriete reisbestemming. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij Feyenoord, daarnaast zijn mijn favoriete versnaperingen stamp- en knalpotten. Op MIYO-deals heb ik laatst een toffe make-up kwasten set gescoord.

Maurice de Bruin

De enige mannelijke student in de groep en net zoals de rest vierdejaars student. Ik volg de opleiding Management Toerisme met als specialisatie Touroperating. In mijn vrije tijd maak ik veel muziek en ga ik graag uiteten met natuurlijk een goed glas bier. De talen die ik naast het Nederlands spreek zijn: Duits, Engels, (beetje) Frans/Spaans/Chinees. Oh ja, de taal waar ik in uitblink, Limburgs. Na de studie is de kans groot dat deze jongeman vertrekt naar het mooie land van de kangaroo’s, Australië. Veel familie is mij al voor gegaan, dus waarom zou ik hier blijven? Binnen MIYO-Deals zoek ik voornamelijk naar leuke food- en goodie-deals.

Vivian Bouwmans

Ik ben Vivian Bouwmans en ook 4e jaars student. Ik studeer International Tourism Management and Consultancy. Echt een favoriet vakantieland heb ik niet omdat ik vind dat ieder land op zijn eigen manier uniek is. Wel zou ik heel graag een mooie grote reis door Afrika willen maken, omdat dit het continent is waar ik nog niet ben geweest.  De Miyo deals die ik het leukst vind zijn etentjes, groepsuitjes en gadgets.

Fabiën van Deijne

Vierdejaars studente Management Toerisme met als specialisatie touroperating. Ik ben 21 jaar, een broekie dus. In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje en doe ik ook wel eens gekke dingen. Ik ben in aanraking gekomen met deze uitbundige levensstijl in mijn favoriete vakantieland Aruba. De MIYO-Deals die mijn aandacht trekken zijn beauty en food, vooral aanbieding op het gebied van Sushi zijn op mijn lijf geschreven.

Ruby Hendriks

Student Functiegericht Toerisme en Recreatie met als specialisatie Manager Travel Trade. In mijn vrije tijd houd ik van lekker eten, tijd doorbrengen met vrienden en reizen. Vreemde talen vind ik erg interessant, ik zou erg graag Italiaans willen leren. Tijdens mijn reis naar Australië ben ik verliefd geworden op het land, dit is dus ook mijn favoriete vakantiebestemming. Op MIYO-deals ben ik voornamelijk geïnteresseerd in stedentrips en food deals.

Nicole Disseldorp

Werkzaam bij de Academie voor toerisme als docent touroperating en communicatie, en als coördinator verbonden aan YTP@Work, waar MIYO-deals onderdeel van is. Bij deals concentreer ik mij vooral op de uitjes; dagjes weg, lekker eten, wellness. Maar ook de gadgets zijn altijd leuk, vaak zijn het van die dingen waarvan je niet eens weet dat ze bestaan maar die eigenlijk wel heel handig zijn. De prijs maakt het dan ook wel heel verleidelijk om ze te kopen, maar ja, een goede deal geeft ook een lekker gevoel dus waarom niet? Ik hoop dat jullie ook regelmatig iets vinden van jullie gading bij MIYO-deals waar je een goed gevoel van krijgt!

Maike van Breda

Supervisor van YTP@work. In mijn vrije tijd loop ik graag met mijn hond en gezin in de bossen of duinen, houd ik van koken met en voor vrienden en ga ik graag naar de bioscoop, het theater of een museum. Ik houd van reizen maar ik zie ook heel graag mooie plekjes in Nederland en of Belgie. Miyo deals die ik koop zijn deals in Breda, dagjes uit en eten en drinken.  Zo heb ik al een paar leuke nieuwe lunchplekjes ontdekt.

Francis Neijenhof

Docent concept-en productontwikkeling en marketingcommunicatie. Reizen is mijn grote passie en als ik niet op reis ben, vind ik het leuk om musea te bezoeken en te tennissen. Ik hou van lekker eten en koken. Ik vind het leuk om bij de Miyo-Deals een beetje rond te kijken naar gadgets. De wereldkaartaanbieding heb ik dus maar gelijk besteld. Wat is er leuker dan op groot formaat aan de wand vast je reis uit te stippelen?

Gerard Gielen

Met onder andere tien jaar marketing-ervaring in de accommodatiesector (vnl Center Parcs), heb ik mij vooral toegelegd op database marketing en E-business. Daar heb ik dan ook veel training en opleiding in genoten. In mijn vrije tijd zing ik oa bij een koor. Verder zit ik op zondagochtend graag op de mountainbike en ik loop regelmatig hard. In de zomer ben ik het liefst in het Centraal Massief  Pyreneën, waar ik jaren als berggids gewerkt heb. En natuurlijk geniet ik van heerlijke weekendjes naar bijvoorbeeld Valencia, Berlijn of Parijs.

Haske Megens

Docent Online Marketing / E-business, supervisor YTP@work en MIYO-Deals. Mijn passie voor reizen heeft me al de hele wereld over gestuurd, maar natuurlijk staat er nog genoeg op mijn ‘to do-lijstje’. Dankzij MIYO-Deals heb ik al aardig wat travelgadgets kunnen toevoegen aan mijn verzameling.

Danny Linssen

Na uiteenlopende commerciële management posities bij kleine en grote internationale toeristische bedrijven trok het onderwijs mij erg aan. Inmiddels werk ik ruim 10 jaar op NHTV als docent. Mijn focus ligt op gebruik van (social) media en de digitalisering van de reisbranche, het creëren van experiences en verkoop daarvan. Na het doen van een Master in Media Innovation werk ik nu ook aan business development, onderzoek en innovatie bij onze Academy for Digital Entertainment waar ik vooral projecten opzet op gebied van Virtual Reality en Gaming. Een erg leuke combinatie en op deze manier kan ik als supervisor bij YTP onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven bij elkaar brengen. Ik hou van levendigheid en ontdekken. Graag ga ik dan ook met vrienden een borrel drinken, een stad bezoeken, nieuwe dingen proberen en verder hou ik van tennissen, hardlopen en skiën.

Heb je een vraag of wil je met ons in contact komen?

Neem contact met ons op