Meet the team

In het kort

Het team van MIYO-Deals bestaat uit 12 studenten die tijdens hun afstuderen de minor Young Tourism Professionals @ Work – verkort YTP@WORK – volgen. Bij deze minor komen de studenten in contact met de toeristische branche, waarbij zij vraagstukken voor de branche oplossen. 

Roulerend wordt MIYO-Deals overgenomen door een groep van twee studenten. Op deze manier zoeken studenten deals voor studenten: voor studenten, door studenten. MIYO-Deals heeft hierdoor een goede aansluiting met studenten. 

Benieuwd naar ons? Hieronder leggen wij uit wie we zijn!


Benieuwd naar ons professionele portfolio? Onder onze omschrijving vind je ons LinkedIn profiel.

Eva Boorsma

Vierdejaars student ITTI, International Tourism & Travel Industry aan de NHTV, en momenteel ook werkzaam bij het leerbedrijf YTP@Work. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, dagjes weg te gaan met vriendinnen, een drankje te doen of een leuk festival te bezoeken. Ook houd ik van reizen, en het liefst zou ik iedere week weer een mooie reis maken! Mijn favoriete MIYO deals zijn food, deals onder de €20,- en travel. Maar hier kan je als toerisme student natuurlijk niet omheen!

Loes van Krieken

Ik ben vierdejaars studente International Tourism and Travel Industry. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gezellige dingen te doen met mijn vriendinnen, te reizen en te voetballen, maar soms vind ik het ook heerlijk om lekker niks te doen! Binnen MIYO-Deals spreken de categorieën dagje uit, food en travel mij het meeste aan. Aangezien ik uitstapjes maken leuk vind, is het altijd handig om dit tegen een nog leukere prijs te kunnen doen. Ook de deals in Breda zijn altijd handig, om af en toe naast het studeren leuke dingen te doen in deze mooie stad. 

Sofie Rath

Vierdejaars student van FBTR, met als afstudeerrichting Manager Travel Trade. In mijn laatste jaar heb ik gekozen om te werken voor het leerbedrijf, YTP@Work, waar MIYO-deals onder valt. Hiernaast ben ik druk met afstuderen en hockey. Ter ontspanning ga ik regelmatig een hapje eten met vriendinnetjes, daarom past de categorie Food erg goed bij mij. Hier staan regelmatig leuke aanbiedingen op en zo probeer ik iedere keer weer wat anders voor een leuke prijs. 

Anne Remmen

Vierdejaars student FBTR, met als specialisatie Manager Travel Trade. In mijn vrije tijd maak ik graag een reisje naar het buitenland en houd ik van lekker eten en een drankje met vriendinnen. Als ik hiervan wil bijkomen, plof ik op de bank en kijk ik graag series op Netflix. Door MIYO-Deals ontdek ik leuke activiteiten en restaurantjes in de buurt. De categoriën: Food, Dagje uit en deals in Breda passen daarom perfect bij mij! Daarnaast bekijk ik ook altijd alle deals als ik een leuk en orgineel cadeautje zoek voor een verjaardag.

Sanne Maarsen

Ik ben vierdejaars student van Management Toerisme, met als specialisatie Touroperating. In mijn vrije tijd ga ik graag naar festivals of ga ik wat anders leuks doen met vrienden. Daarnaast vind ik het leuk om te reizen en te fotograferen.

De miyo-deals die mij het meest aanspreken zijn eten en drinken gerelateerd, omdat ik het heerlijk vind om ergens een hapje en een drankje te doen. Daarnaast vind ik het kopje travel op de miyo-deals pagina ook interessant, omdat hier goedkope reisjes te vinden zijn. Het kopje waar ik het meeste onder kijk is ‘onder de €20,-‘, want ja studentenleven hè.

Maxime Schoones

Ik ben Maxime, vierdejaars student International Tourism Management aan NHTV Breda. Tijdens mijn minor ben ik aan het werk voor YTP@work, een leerbedrijf waarbij we onder anderen de mogelijkheid hebben om voor Miyo-Deals te werken. Als ik niet aan het werk ben, ben ik te vinden bij mijn vrienden. Samen films kijken, drankjes doen, winkelen en ga zo maar door vind ik heerlijk om te doen. Ik ben een groot fan van deals in Breda, lekker dicht bij de deur en leuk om met m’n vrienden te doen. Daarnaast hou ik enorm van reizen en ben ik dus een groot fan van de Travel-deals. 

Rolf van den Berg

 Vierdejaars student FBTR met als afstudeerrichting Manager Travel Trade.In mijn vrije tijd hou ik ervan op dingen met vrienden te ondernemen, ergens een borreltje drinken, gezellig op stap gaan of met z’n alle een weekendje weg. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om soms even helemaal niks te doen en eindeloos series te kijken. De categorieën Dagje uit en Deals in Breda zouden daarom ook het beste bij mij passen.    

Laura Zwart

Vierdejaars student Management Toerisme, met als specialisatie Touroperating. In mijn vrije tijd hou ik van reizen, terrasjes pakken en koken. De categorieën van MIYO-Deals die me het meeste aanspreken zijn ‘Food’ en ‘Goodies’. Food omdat ik graag zoveel mogelijk verschillende gerechten uit probeer. MIYO-Deals heeft elke keer verschillende food-deals tegen een scherpe prijs. Dat is voor mij ideaal! Zo is er veel variatie en hou ben ik aan het eind van de maand nog geld over.  De categorie ‘Goodies’ vind ik leuk, omdat ik vaak een goodie als cadeau geef aan vrienden of familie. Die zijn altijd blij verrast als ze zoiets krijgen, maar stiekem vind ik ze zelf ook heel grappig. 

Marije Maarsen

Vierdejaars student van MT, met als specialisatie Touroperating. Voor mijn minor heb ik gekozen voor YTP@Work, waar MIYO-Deals bij hoort. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te ondernemen met vrienden, te winkelen en naar de bioscoop te gaan, te reizen of te Netflix-en. Ook ben ik niet vies van een drankje. Zo passen de categoriën van Food, Dagje uit, deals in Breda en Goodies bij mij. Een goodie is voor mij vaak een grappige gadget, soms zonder nut, maar omdat het een hebbedingetje is wil ik het vaak toch hebben! Plus, alles is voor een leuk prijsje, wat alle deals nog leuker maakt natuurlijk!

Melissa Lisman

4e jaars student Management Toerisme, met als specialisatie Touroperating. In mijn vrije tijd hou ik van reizen, afspreken met vriendinnen, winkelen en uitgaan. De categorieën van MIYO-Deals die mij erg aanspreken zijn ‘Food’, ‘Dagje uit’ en ‘Goodies’. De categorie Food, omdat ik gek ben op lekker eten en me graag laat verrassen op dit gebied. En dat voor een mooi prijsje zoals bij MIYO-Deals! Dagjes uit zijn leuke activiteiten om te ondernemen met familie en vrienden. Goodies zijn voor mij handige gadgets of hebbedingetjes voor mezelf of leuke dingen om iemand anders blij mee te maken. 

 

Natascha van Meer

Vierdejaars student Functiegerichte Bachelor Toerisme en Recreatie aan de NHTV in Breda. Voor mijn minor ben ik werkzaam bij YTP@work, een consultancybedrijf vanuit de NHTV waarbij we onder anderen de mogelijkheid hebben om aan de slag te gaan voor Miyo-Deals. Als ik niet aan het werk ben, vind ik het leuk om tijd te spenderen met mijn vriend of vriendinnen. Samen een terrasje pakken, uitgaan, Netflixen, uit eten, salsadansen, winkelen, naar de bios, ik vermaak me altijd wel. Op MIYO-deals.com  spreken de aanbiedingen om goedkoop uit eten te gaan in Breda of een leuke activiteit te doen als poolen mij het meeste aan. Daarnaast ga ik graag een weekendje weg, daarom hou ik de Travel-deals altijd goed in de gaten.

Rian Hilvering

Vierdejaars student International Tourism and Travel Industry. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om af te spreken met vrienden, winkelen, reizen, film kijken en uit eten gaan. De categorieën van MIYO-Deals die me het meest aanspreken zijn Dagje uit, Food, Avondje uit en Travel. Ik houd van lekker eten en graag ontdek ik nieuwe plekken en dat allemaal voor een mooie prijs! Daarom zijn de MIYO-deals voor mij ideaal! 

Nicole Disseldorp

Werkzaam bij de Academie voor toerisme als docent touroperating en communicatie, en als coördinator verbonden aan YTP@Work, waar MIYO-deals onderdeel van is. Bij deals concentreer ik mij vooral op de uitjes; dagjes weg, lekker eten, wellness. Maar ook de gadgets zijn altijd leuk, vaak zijn het van die dingen waarvan je niet eens weet dat ze bestaan maar die eigenlijk wel heel handig zijn. De prijs maakt het dan ook wel heel verleidelijk om ze te kopen, maar ja, een goede deal geeft ook een lekker gevoel dus waarom niet? Ik hoop dat jullie ook regelmatig iets vinden van jullie gading bij MIYO-deals waar je een goed gevoel van krijgt!

 

Richard Otten

Ondernemer en docent en binnen de NHTV o.a. betrokken bij het leerbedrijf YTP@work en MIYO-Deals. Het is voor mij geweldig om jonge talenten te begeleiden in de wereld van content- en affiliate marketing. In mijn vrije tijd loop ik hard en doe ik aan wielrennen. Daarnaast vind ik het heerlijk om de binnenstad van Leiden in de duiken voor een hapje of een drankje. Ook ben ik erg van de nieuwe tech-hebbedingetjes! Dat maakt MIYO-deals voor mij een geweldige site! 

Maike van Breda

Supervisor van YTP@work. In mijn vrije tijd loop ik graag met mijn hond en gezin in de bossen of duinen, houd ik van koken met en voor vrienden en ga ik graag naar de bioscoop, het theater of een museum. Ik houd van reizen maar ik zie ook heel graag mooie plekjes in Nederland en of Belgie. Miyo deals die ik koop zijn deals in Breda, dagjes uit en eten en drinken.  Zo heb ik al een paar leuke nieuwe lunchplekjes ontdekt.

Francis Neijenhof

Docent concept-en productontwikkeling en marketingcommunicatie. Reizen is mijn grote passie en als ik niet op reis ben, vind ik het leuk om musea te bezoeken en te tennissen. Ik hou van lekker eten en koken. Ik vind het leuk om bij de Miyo-Deals een beetje rond te kijken naar gadgets. De wereldkaartaanbieding heb ik dus maar gelijk besteld. Wat is er leuker dan op groot formaat aan de wand vast je reis uit te stippelen?

 

Gerard Gielen

Met onder andere tien jaar marketing-ervaring in de accommodatiesector (vnl Center Parcs), heb ik mij vooral toegelegd op database marketing en E-business. Daar heb ik dan ook veel training en opleiding in genoten. 

In mijn vrije tijd zing ik oa bij een koor. Verder zit ik op zondagochtend graag op de mountainbike en ik loop regelmatig hard. In de zomer ben ik het liefst in het Centraal Massief Pyreneën, waar ik jaren als berggids gewerkt heb. En natuurlijk geniet ik van heerlijke weekendjes naar bijvoorbeeld Valencia, Berlijn of Parijs.

Heb je een vraag of wil je met ons in contact komen?

Neem contact met ons op