Selecteer een pagina

Wat is MIYO-Deals?

MIYO-deals in een leerbedrijf binnen de minor YTP@Work. Het team bestaat uit 11 studenten die constant bezig zijn om de beste en leukste deals voor studenten te zoeken. Wij begrijpen dat het studentenleven al duur zat is, dus proberen het wat makkelijker te maken!

Welke soorten deals biedt MIYO-Deals aan?

MIYO-deals zoekt de deals die het beste bij studenten passen, dit varieert van de meest toffe goodies tot de lekkerste tapas in Breda.

Hoe lang staat een deal op een website?

De deals staan maar voor een beperkte tijd op de website. MIYO-deals controleert elke dag of de deals nog beschikbaar zijn of niet. Er wordt gezorgd dat er elke dag nieuwe deals bijkomen.

Zijn de prijzen op de website inclusief alle bijkomende kosten?

MIYO-deals zorgt ervoor dat de prijzen zo volledig mogelijk op de website vermeld worden. Het kan echter voorkomen dat een partner van ons nog extra boekingskosten o.i.d. rekent. Lees de voorwaarden goed door en houd hier rekening mee wanneer je aan het betalen bent zodat je niet voor verrassingen komt te staan! 

Hoe koop ik een deal?

Het kopen van een deal via MIYO-deals is heel simpel. Wanneer je een leuke deal op onze website ziet, klik je op de deal. Je wordt vervolgens doorgelinkt naar de website van één van onze partners. Hier rond je de betaling af en kun je jouw aankoop binnenkort verwachten!

Ik heb een klacht, wat nu?

Het is natuurlijk heel vervelend wanneer de aanschaf van een deal niet helemaal naar wens is, of de aanschaf van een product lukt niet. Wanneer dit gebeurt kun je contact opnemen met MIYO-deals. Vul het onderstaande contactformulier in of stuur een mail naar info@miyo-deals.nl, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Contactformulier

3 + 4 =